beter
even kennismaken met het team dat dag in dag uit bezig is om jou lekkerder te laten ondernemen.

beter
even kennismaken met het team dat dag in dag uit bezig is om jou lekkerder te laten ondernemen.

Noem het anders, of a-typisch voor de business waar we inzitten, maar wij vinden het belangrijk dat wat we doen vooral leuk is. Echt onderdeel worden van de onderneming die we verder helpen. Dat kan alleen als je elkaar vertrouwt en er een wederzijdse klik is. Binnen het team en met onze opdrachtgevers. Daar doen we dan ook alles aan.

Wie laat jou
beter ondernemen?

Mervin Haans

Financial Business Partner
Met meer dan 15 jaar ervaring als financieel manager, business controller, operational risk manager en financial consultant, laat Mervin snel zien dat hij van grote toegevoegde waarde is binnen organisaties.

Laurens Drieser

AA Accountant
Door samen met de ondernemer het gesprek aan te gaan, weet Laurens als geen ander duidelijk te maken waar de verbeterpunten liggen en hoe je als onderneming een duidelijk koers vaart.

Joost van IJk

AA Accountant
Joost weet met zijn uitgebreide kennis iedere onderneming optimaal te adviseren en door het ‘speelveld’ van wet- en regelgeving te loodsen. Altijd duidelijk en helder in zijn advies, waarmee inzicht en ruimte voor jou als ondernemer ontstaat.

Raymon Haneveer

Financial Business Partner / Interim Controller
Raymon heeft zijn sporen verdiend als Finance Controller bij uiteenlopende organisaties; van
start-ups tot bedrijven met tientallen entiteiten. Daarnaast heeft hij zijn analytische vaardigheden telkens verder ontwikkeld, wat hem nu een nauwkeurige en passievolle Financial Business Partner maakt. Die ook nog eens van een goede grap houdt.

Martijn Zander

Jr. Financial Business Partner
Met een nuchtere kijk en scherpe analyses ondersteunt Martijn de Financial Business Partners van Beter Ondernemen. Hij bijt zich helemaal vast in administraties en de voorbereiding van fiscale aangiftes.

Wouter Dekker

Assistent Accountant
Met zijn expertise op het gebied van loonadministratie en sterke analytische vaardigheden, weet Wouter als geen ander de lastige cijfermatige ‘puzzels’ van de accountancy snel op te lossen.

Stéphanie Wouters

Office manager
Werken met mensen is Stéphanies passie. Met tevens een achtergrond in finance, komt voor haar alles samen bij Beter Ondernemen. Het liefste wil zij haar collega’s ontlasten, zodat die het beste uit zichzelf kunnen halen. Ze heeft oog voor de kleine extra’s die het leven leuk maken en verrast graag collega’s, klanten en relaties.

Max Brooijmans

Jr. Financial Business Partner
De basis begint bij Max. Als onmisbare steun voor de Financial Business Partners brengt hij administraties, maandafsluitingen en schuldenposities in kaart en geeft daarmee overzicht en nog veel belangrijker; inzicht.

Boy van Hooijdonk

Beginnend Assistent Accountant
Na het afronden van zijn bachelor International Business Administration stond Boy te trappelen om alles in de praktijk toe te passen. Hij krijgt hier alle vrijheid om zichzelf verder te ontwikkelen tijdens zijn master Accountancy.

Arno Herrewegh

Freelance accountant
Meestal heeft hij te maken met ‘grote cijfers’ bij een private equity investeerder. Bij Beter Ondernemen zet hij zich in voor het mkb. “Van beautysalon tot fietsenwinkel en alles daartussen. Die afwisseling is heerlijk, net als de vibe op kantoor. Je mag verant-woordelijkheid nemen. Dat is prettig en geeft vertrouwen.”

 

Ellen Hamelink

Freelance tekstschrijver
Een administratief wonder gaat ze zelf nooit worden. Na het schrijven van tientallen blogs, interviews en posts voor Beter Ondernemen, weet Ellen echter wel hoe de theorie in elkaar steekt. Haar missie: inhoudelijke artikelen afleveren met altijd een goed gevoel aan het einde.

beter ondernemen

Ons hart verpand aan Breda.

Ons kantoor huist midden in de bruisende binnenstad van Breda. En we zeggen huist, omdat het ook echt voelt als onze huiskamer. Een gezellig informeel kantoor waar serieus werk wordt afgewisseld met serieuze lachsalvo’s tijdens onze maandelijkse pizza-avond, waar we kennis met elkaar delen, sterke verhalen vertellen en eigenlijk alles al wel een keer hebben gegeten behalve pizza.

Kijk snel welke vacatures we hebben om onderdeel van het leukste financiele team van Breda te worden!